ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται είτε με ΕΛΤΑ είτε με Μεταφορική εταιρία ανάλογα τον όγκο του προϊόντος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την ΑΤΤΙΚΗ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Για Αθήνα και Θεσσαλονίκη η  αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν στην πόρτα του πελάτη για παραγγελίες άνω των 100€ (παραγγελίες κάτω των 100€ έχουν επιπλέον χρέωση 5€). Σε κάθε περίπτωση η παράδοση γίνεται στο χώρο σας σε 24-48 ώρες.Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για δέματα έως 2.5 κιλά.Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει αυτό το βάρος,θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να καθορίσουμε τον τρόπο αποστολής.

Για τις υπόλοιπες Χερσαίες περιοχές:

Για την υπόλοιπες χερσαίες περιοχές και αγορές άνω των 100€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ! (για μικρότερες των 100€ η χρέωση είναι 5€). Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον κόστος 3 ευρώ για παραγγελίες μέχρι 2.5 κιλά Για παραγγελίες μεγαλύτερου βάρους ( μέχρι 20 κιλά) υπάρχει πάλι δυνατότητα αντικαταβολής  μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.Σε περίπτωση που δεν σας καλέσουμε για διευκρίνηση εντός 24 ωρών τότε ισχύει αυτό που αναγράφεται στην παραγγελία σας.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου (άνω των 20 κιλών) αποστέλνονται μόνο με μεταφορικές και δεν υπάρχει δυνατότητα Αντικαταβολής.

Για την Νησιωτική Ελλάδα

τα έξοδα αποστολής είναι 8€ και υπάρχει δυνατότητα δωρεάν αντικαταβολής για παραγγελίες μέχρι 2.5 κιλά  ώρες Για μεγαλύτερο βάρος πιθανόν να χρησιμοποιηθούν άλλοι τρόποι αποστολής με χρόνο παράδοσης 2 με 4 εργάσιμες.

Για παραγγελίες μεγαλύτερου βάρους ( μέχρι 20 κιλά) υπάρχει πάλι δυνατότητα αντικαταβολής  μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.Σε περίπτωση που δεν σας καλέσουμε για διευκρίνηση εντός 24 ωρών τότε ισχύει αυτό που αναγράφεται στην παραγγελία σας.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου (άνω των 20 κιλών) αποστέλνονται μόνο με μεταφορικές και δεν υπάρχει δυνατότητα Αντικαταβολής.